Kontakt

Sarajevo je poznato kao grad prelijepih dama, ali djevojke i žene našeg grada nemaju mjesto na internetu koje je posvećeno isključivo njima.

Zbog toga je nekolicina nas, vaših sugrađanki, pokrenula veb-portal Sarajke.com koji ima za cilj da donosi vijesti iz našeg grada, zanimljivosti, savjete, te informacije od pomoći svakoj nježnijoj polovini. U planu je i forum, za koji se nadamo da će postati mjesto na kojem će Sarajke, ali i žene iz mjesta koja su naslonjena na Sarajevo, razmjenjivati svoja iskustva i mišljenja, te davati jedna drugoj savjete.

Budite dio našeg tima: ukoliko ovjekovječite nešto svojim fotoaparatom, a smatrate zanimljivim, svakako nam pošaljite! Pišite nam svoja iskustva iz grada, svakodnevna: od onih u kafiću dok ispijate kaficu sa prijateljicom do onih dok tragate za određenim administrativnim dokumentima u državnim institucijama. Pišite nam o svojim poduhvatima, pobjedama, padovima i ponovnom uzdizanju; velikim i malim stvarima koje čine život. Mi ćemo ih podijeliti sa Sarajkama, u Vaše ime. 

Pišite nam ako želite da istražimo neku temu, napravimo seriju članaka o nečemu u našem gradu ili imate za nas neki savjet, prijedlog, sugestiju ili zamjerku, odnosno ukoliko želite da se reklamirate na našem sajtu.

Redakcija:

Telefon: +387 65 87 29 29
E-mail: redakcija@sarajke.com

Marketing:

Telefon: +387 65 69 66 96
E-mail: marketing@sarajke.com