Sarajevskoj policiji prijavljen je nestanak 19- godišnje Indire Klempić, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako je objavljeno na stranici MUP-a KS, 23. decembra ove godine pripadnicima Četvrte policijske uprave Sanela Juhić je prijavila nestanak svoje kćerke Indire Klempić, koja se u septembru udaljila u nepoznatom pravcu sa adrese stanovanja u ulici Sulejmana ef. Musića, općina Novi Grad Sarajevo.

Ona je dala i opis svoje kćerke.

– Visoka je 170 centimetara, smeđih očiju, mršavije tjelesne građe, urednih zuba. Lice joj je okruglo, crna kosa, a čelo visoko. Prema izjavi majke, prilikom odlaska Indira je bila odjevena u bijelu tuniku do koljena, crne helanke i crne patike – saopćeno je iz MUP-a.

Iz policije napominju da je u slučaju bilo kakvih korisnih saznanja koja bi mogla pomoći u pronalasku nestale osobe, potrebno obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar Uprave policije MUP-a KS na broj 122 ili najbližu policijsku stanicu .

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂