OVAN

Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Oni misli da su vaše poslovne ideje loše, a vi mislite da ih oni nisu razumjeli na adekvatan način. Osjećate se nesigurno i neopušteno u vezi. Zdravstveni problemi su mogući u predjelu glave.

BIK

Prezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. U opuštenoj atmosferi razmjenjujete i razvijate kreativne ideje i pravite nove poslovne planove. Prilično ste usamljeni i imate želju za stabilnom vezom. Zdravlje je zadovoljavajuće.

BLIZANCI

Obeshrabreni ste zbog loše poslovne situacije. Koliko god truda ulagali u posao, vidljivih rezultata nema. Zaljubljeni ste i pokušavate da osvojite simpatiju. Druga strana ima utisak da nemate ozbiljne namjere. Mogući su problemi sa disajnim organima.

RAK

Razmišljate o zajedničkom poslovnom projektu, jer imate utisak da sami ne bi mogli da ga izvedete do kraja. Ne prija vam samoća. Plaši vas pomisao da bi mogli da ostanete sami. Zadovoljni ste zdravstvenim stanjem.

LAV

Niste u mogućnosti da budete galantni sa novcem kako ste navikli. Brinete, jer su finansije sve tanje. Komunikacija sa partnerkom je smanjenog opsega. Imate utisak da ste sve rekli jedno drugom. Što se tiče zdravlja, pripazite na disajne organe.

DJEVICA

Niste oduševljeni novim obavezama koje su vam nametnute. Imate utisak da i bez njih imate previše posla. Prepuštate se emocijama i posvećujete partneru. Opušteni ste i zadovoljni. Mogući su problemi sa srcem.

VAGA

Situacija na poslu je stabilna. Imate sreću da radite posao koji volite i koji vam donosi novac i sigurnost. Kritički ste raspoloženi prema partneru i smarate ga nepotrebno. Ukoliko ste pod terapijom, ona daje dobre rezultate.

ŠKORPIJA

Prilično ste zabrinuti. Novac kasni i to vas jako brine. Posao je u fazi stagnacije i strijepite da bi to moglo da se oduži. Prija vam podrška partnera. On vam pomaže da se osjećate bolje. U psihološkom ste minusu, ali vam partner pomaže da to prevaziđete.

STRIJELAC

Maksimalno ste posvećeni obavezama. Nema nikakvih teškoća tako da sve obaveze završavate u roku. Skloni ste neobaveznom flertu. Vi i druga strana ste svjesni da nećete ići dalje od toga. Ograničite unos namirnica.

JARAC

Razočarani ste, jer poslovni saradnici u posljednjem momentu otkazuju sastanak za koji ste se dugo pripremali. Bračna partnerka vam je u potpunosti posvećena i vi joj uzvraćate istom mjerom. Pripazite na grlo.

VODOLIJA

Ostavljate odličan utisak na inostrane partnere. Očigledno je da se jako dobro razumijete. Komunikacija sa voljenom osobom je u prekidu što vam trenutno odgovara. Nemate snage za prepirku koja ništa ne bi riješila. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Saradnici iz inostranstva iznenada mijenjaju poslovne planove što vas izbacuje iz takta, jer mijenja čitavu koncepciju saradnje. Zaljubljeni ste i stavljate partneru do znanja koliko vam znači. Mogući su problemi sa nervima.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂