OVAN

Radite na rješavanju poslovnih problema i niste sigurni koja opcija će najbrže dovesti do rješenja. Bračna partnerka je nezadovoljna vašim ponašanjem. Ima utisak da vam više pruža nego što dobija. Disajni organi su osjetljivi.

BIK

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Sve se odvija upravo onako kako ste zamislili. U vezi vas očekuju problemi. Ne želite da priznate da ste za neke od njih upravo vi odgovorni. Zdravlje je zadovoljavajuće.

BLIZANCI

Težak dan je pred vama. Nezadovoljni ste finansijama i demotivisani kada su radne obaveze u pitanju. Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam djeluje stabilno i to vas privlači. Neraspoloženi ste.

RAK

Maksimalno ste fokusirani na posao i zadovoljni kako se odvija. Očekujete da će poslovni projekat donijeti veći uspjeh. U emotivnoj sferi nema nikakvih događanja i vi se čak ne trudite da to promijenite. Zdravlje je solidno.

LAV

Zadovoljni ste poslovnom situacijom, ali ne i finansijskom. Očekivali ste da jedno vuče drugo, ali trenutno nije tako. Prija vam kada voljena osoba pokazuje koliko joj je stalo do vas. Zdravlje je solidno.

DJEVICA

Saradnja sa kolegama nije najbolja. Umjesto međusobnog razumijevanja dolazi do prepucavanja. Partner vam pomaže da se oporavite. Njegova ljubav i pažnja su ono što vam treba. Nervozni ste s razlogom.

VAGA

Poslovna situacija je stabilna. Ne slažete se sa idejama kolega, jer smatrate da stvari ne treba mijenjati kada već daju dobre rezultate. Komunikacija sa partnerom je nezadovoljavajuća. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Susrećete se sa neplaniranim teškoćama koje rješavate u hodu. Partner je osoba koja vam daje snagu. Njegova ljubav i podrška vam puno znače. Kada je pored vas imate utisak da sve možete. Umorni ste.

STRIJELAC

Prilagodljivi ste i to vam pomaže da uspješno riješite poslovne probleme. Imate želju da emotivno stabilnim odnosom, ali ste pasivni i ništa ne radite po tom pitanju. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Iritira vas mijenjanje poslovnih planova. Sve ste detaljno isplanirali, utrošili puno vremena, a sada izgleda kao da ste nepotrebno gubili vrijeme. Predstoji vam novo poznanstvo. Što se tiče zdravlja, mogući su problemi sa nervima.

VODOLIJA

Finansijska situacija je sve gora. Razmišljate na koji način da dođete do novog finansijskog izvora. Niste pretjerano fokusirani na bračnog partnera, niti on na vas. Fizičko zdravlje je stabilno, a psihološko u padu.

RIBE

Komunikacija sa kolegama nije najbolja. Bićete pogođeni njihovim komentarima, pa ćete uzvratiti istom mjerom. Distancirani ste od bračnog partnera i nezainteresovani da popravite odnos. Umorni ste i neraspoloženi.

Zapratite nas i putem Vibera. Kliknite OVDJE i pridružite nam se! 🙂