OVAN

Današnji dan vam donosi veliku količinu stresa na poslu. Važno je da budete spremni da se suočite sa problemima. Priželjkujete emotivne promjene, ali nemate dovoljno inicijative. Moguće je da ste ušli u fazu monotonije. Povećajte unos vitamina i tečnosti.

BIK

Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla. Današnji dan vam prolazi vez većih trzavica. Ukoliko se budete prepustili svojim osjećanjima, uživaćete sa voljenom osobom. Nema razloga da blokirate svoje emocije. Povedite računa o svojim očima.

BLIZANCI

Očekuju vas promjene na poslovnom planu; vrijeme je da prihvatite da se okolnosti ipak mijenjaju. Polako se hladite jedno od voljene osobe i imate utisak da vaš odnos neće moći da bude isti kao prije. Manje probavne smetnje.

RAK

Očekuje vas prilika da realizujete promjene koje želite na ovom polju. Bićete zadovoljni ishodom poslovne situacije. Nemojte da potiskujete svoja osjećanja; vrijeme je da se pozabavite svojim emotivnim potrebama. Problemi sa disajnim putevima.

LAV

Moguće je da je došlo vrijeme da donesete konkretnu odluku po pitanju promjene radnog mjesta danas. Očekuje vas stabilna situacija u odnosu sa partnerom. Može da se kaže da ste vas dvoje na dobrom putu. Povećajte unos namirnica koje sadrže gvožđe.

DJEVICA

Nije povoljan trenutak za velike rizike kada je u pitanju posao. Izbjegavajte i bilo kakve veće troškove danas. Veoma ste posvećeni svom partneru i važno vam je da se on pored vas dobro osjeća. Moguća je vrtoglavica, ali i pad pritiska.

VAGA

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju posao. Sudbina će biti na vašoj strani. Imate šansu da uđete u ljubavnu vezu koja će vam postati veoma značajna u budućnosti, na duže staze. Prija vam fizička aktivnost.

ŠKORPIJA

Povoljan je dan za početak novog posla. Generalno vas očekuje pozitivan sudbinski uticaj danas. Očekuje vas velika ljubav sa novom osobom koja vam u život dolazi nekako neočekivano, bez najave. Nemate probleme sa zdravljem.

STRIJELAC

Slijedi vam prilika da na poslovnom polju pokažete svoje sposobnosti. Spremni ste da napredujete. Ukoliko imate planove za zajednički život sa partnerom, bićete zadovoljni vašim odnosom. Nemate naglašenih zdarvstvenih problema.

JARAC

Imaćete sreće na poslovnom polju. Možete da očekujete da će vam se dosta dobrih promjena uskoro pokrenuti. Udvara vam se osoba koja u vama ne budi pretjerano jake emocije. Sada niste spremni za vezu. Prija vam bavljenje sportom.

VODOLIJA

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju zarade. Bićete veoma zadovoljni novim okolnostima na ovom polju. Budi vam se interesovanje prema osobi koju srećete u svom bliskom okruženju. Izbjegavajte alkohol.

RIBE

Povoljan je dan za promjene na polju posla, pa je važno i da se fokusirate na to. Srećni ste i voljeni. Ukoliko imate partnera, zadovoljni ste pored njega. Za slobodne Ribe je povoljan dan za nova poznanstva. Bez problema na polju zdravlja.