Leptirići u trbuhu koji se pojave kada ugledate neku osobu možda nisu samo slatka izmišljotina. Srce nije jedini organ koji može prepoznati zaljubljenost…

To može cijelo naše tijelo! Tijelo prepoznaje osobu koju volite i šalje razne fizičke signale. Ako se pitate da li je ta osoba za vas, pokušajte umiriti um i osluškujte svoje tijelo. Na koje znakove trebate obratiti pažnju, naučit će vas osnovna anatomija.

Toplina

Osjećate toplinu i otvorenost u blizini te osobe. Dobar odnos je ispunjen toplinom i pozitivnom energijom. Ako osjećate hladnoću i zatvorenost, ta osoba vjerojatno nije za vas.

Optimizam

Ako se osjećate depresivno u vezi, vjerojatno ste s krivom osobom. Ako se osjećate sretnijim i optimističnijim nego inače, to je osoba za vas.

Motiviranost

Prava osoba bi vas trebala motivirati i potaknuti produktivnost. Ako ste tromi i patite od nedostatka energije, klonite se te osobe.

Budite svoji

Ako osjećate ugodnost u blizini nekoga i opušteni ste, to je to. Ako možete biti svoji cijelim duhom i tijelom, vjerojatno je posrijedi idealan partner pred kojim se nikada nećete morati skrivati.

Miris

Kažu da je miris jedan od najjačih znakova privlačnosti. Ako vas privlači miris osobe i u vama izaziva sreću, izgleda da ste pronašli savršenog partnera.

Zdravlje

Ako se osjećate zdravije i poletnije, ta osoba vas vjerojatno puni pozitivnom energijom. Sve druge riječi su suvišne.