Ovaj tip frizure će biti najpopularniji u 2020. godini i pristaje baš svima!

Već godinama unazad bob je najnosivija i najpopularnija frizura. Da li zbog svog zanimljivog oblika, mogućnosti promjene i jednostavnosti stilizovanja ili zato što gotovo da ne postoji žena kojoj bob ne pristaje, stručnjaci tvrde da će bob biti i najpopularnija frizura 2020. godine. Međutim, nije u pitanju obični bob…

Pony bob

Kao što smo već rekli, riječ je o frizuri koja odgovara svima, a jedina razlika je varijanta boba za koji ćete se odlučiti. U odnosu na oblik vašeg lica i kvalitet kose biraćete između ravno sječenog, stepenastog, kao i dužine koja vam najbolje pristaje.

Bob je specifičan i po tome što će vam pomjeranje razdjeljka i stilizovanje kose dati niz različitih frizura, pa vam nikad neće biti dosadno.

Godinu za nama obilježile su popularne wob – valovita verzija boba i lob, duža verzija boba, a najnosivija i najpopularnija frizura u 2020. godini biće pob, odnosno skraćenica od pony boba.

Pony bob

Pony bob podrazumijeva popularnu bob frizuru, odnosno njenu varijantu sa šiškama.

Riječ je o frizuri koja nas istovremeno podmlađuje, ali i daje našem looku dozu glamura, a među prvima ju je ponijela pjevačica Gven Stefani.

Ako ste imale ravno sječen kratki bob, pony bob je savršen način da u svoj izgled unesete malo svježine i promjene. Pramenovi šiški koji slobodno padaju preko čela daju čar ovoj frizuri, a uz to kosa će vizuelno dobiti na volumenu.

(ljepotaizdravlje.ba)