OVAN

Pokazujete spremnost da se posvetite pokretanju novih projekata koji će vam za posao biti veoma značajni. Znate da vam je potrebno novo poznanstvo kako biste mogli da prestanete da razmišljate o bivšoj ljubavi. Izbjegavajte alkohol.

BIK

Pripremite se za nove poslovne poduhvate koji će od vas zahtijevati mnogo angažovanja i posvećenosti. Osoba koja vam se dopada će pokazati da gaji podjednako interesovanje prema vama. Potrebno vam je više sna.

BLIZANCI

Osjećate veliki pritisak od strane nadređenih i niste zadovoljni zbog situacije u kojoj se nalazite na poslu. Ukoliko voljenoj osobi pokažete iskrena osjećanja, situacija u vašoj vezi može veoma značajno da se popravi. Čuvajte svoje zube.

RAK

Trenutno vam je poslovni uspjeh na prvom mjestu i daćete sve od sebe kako bi se na ovom polju pokrenuli. Svjesni ste da ljubav dolazi onda kada je suđeno, sa pravom osobom, i spremni ste da čekate na nju. Ukočenost vas muči.

LAV

Ako se oslonite na saradnike, mogli biste da se razočarate. Očekuje vas nepovoljan dan za posao. Obratite pažnju na novog udvarača koji vam se pojavio. Moguće je da ćete u njemu prepoznati kvalitete koje tražite. Mogući su problemi sa bubrezima.

DJEVICA

U prethodnom periodu su vam se nagomilali neki poslovi koje bi sada trebali da riješite. Vaša veza sa voljenom osobom dolazi do tačke u kojoj će biti potrebno da vam se odnos jasnije definiše. Smanjite unos slatkiša.

VAGA

Promjenjivo stanje po pitanju finansija vas brine. Moguće je da ćete razmišljati i o promjeni posla. Możete da vjerujete voljenoj osobi koja će još jednom pokazati da je spremna da bude uz vas u svemu. Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

ŠKORPIJA

Imate sve ono što vam je potrebno, sposobnosti i ambicije koje bi mogle da vas odvedu do većeg uspjeha. Situacija na polju emocija se popravlja. Odnos sa voljenom osobom konačno dolazi do jedne bolje faze kod vas. Dobro se osjećate.

STRIJELAC

Moguće je da nemate više novih ideja za posao i da ste neko vrijeme u stagnaciji. Morali biste da poradite na komunikaciji sa partnerom ako želite da riješite probleme koje ste imali u prošlosti. Povedite računa o osjetljivim očima.

JARAC

Moguće je da ćete poželjeti promjenu posla kako biste mogli da se bavite zanimanjem koje više odgovara vašem temperamentu. Imate utisak da sa voljenom osobom dolazi do problema u komunikaciji zbog njenog inata. Respiratorne infekcije.

VODOLIJA

Važna vam je dobra organizacija kako biste na polju posla uspjeli da obavite sve ono što imate u planu. Emotivno ste stabilni. Pred vama je dobar period u kojem ćete se lijepo slagati sa osobom do koje vam je stalo. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

RIBE

Bićete maksimalno posvećeni svom poslu kako biste uspjeli da ostvarite napredovanje na ovom polju. Moguće je da ste na neki način povučeni u sebe i da vam je zato teško da ostvarite nova poznanstva. Moguća je prolazna glavobolja.