Osim odjeće, stajling svake žene čine i modni dodaci koje uz to kombinira. Upečatljivi ukrasi za uši, takozvane “statement” naušnice ove su sezone obilježile modne piste, a trendseterice ih nose u svim dimenzijama i oblicima.

Osim što upotpunjuju svaku modnu kombinaciju, daju joj dozu glamura i raskoši. Donosimo vam par savjeta koji će vam pomoći da odaberete pravi komad za sebe.

Pripazite na boju

Neke žene ne vole jarke boje, dok ih neke vole i odlično nose. Brojne trgovine trenutno u svojoj ponudi imaju naušnice u raznim jarkim bojama, dok je one neutralnih tonova ponekad teže pronaći.

Ukoliko odaberete neutralne naušnice prigušene boje, one se neće kositi s vašom bojom kose i kože, a dobro će se uklopiti u bilo koji stajling koji odaberete.

Pripazite na dužinu i širinu

Trenutna ponuda naušnica pokazuje da se nose one jako široke i krupne. Ipak, ovo nije jedini trend ove sezone, a svakako vam neće najbolje stajati ako imate uže i tanje lice jer će takve naušnice izgledati preveliko.

Prevelike naušnice mogu prevladati nad crtama vašeg lica i stvoriti disbalans. Umjesto toga možda je bolje da odaberete “statement” naušnice koje su dugačke, a ne široke. Tako ćete nositi “statement” naušnice i biti u trendu, a one ipak neće prevladavati cijelim vašim stajlingom.

Odaberite naušnice koje ćete moći duže nositi

Ukoliko želite uložiti u komad “statement” nakita, napravite to tako da odaberete jedan komad koji će se dugo nositi. Može se raditi o naušnicama koje su klasične, metalne s komadom dragog kamena ili kristala.

Može se raditi i o halkama koje su u modi, ali svakako pokušajte pronaći nešto što najbolje odgovara vašem stilu i što ćete moći nositi i u budućnosti.