Početak 2020. godine sa sobom donosi početak nove sezone u Kamernom teatru 55. Na repertoaru su raznovrsne predstave među kojima će svi ljubitelji teatra naći nešto što im odgovara.

Nakon zasluženog predaha, Kamerni teatar 55 sezonu otvara s predstavom “Slavna Florens” za koju se već sada traži karta više. Osim toga, na repertoaru je i “Hadersfild”, predstava koju je ponovo moguće gledati na sceni ovog teatra nakon duže i ozbiljne pauze koja je uzrokovana zdravstvenim problemima jednog od glumaca.

Predstava “Mirna Bosna” 10. januara u 20:00 sati

Tako možete sebi priuštiti i opuštanje u porodičnoj atmosferi porodica Solić i Aleksić, koje se nonšalantno i iz potpuno opravdanih razloga, počinju baviti distribucijom marihuane iz čisto egzistencijalnih i nimalo medicinskih poriva.

Raspored predstava u Kamernom teatru 55

“Nakon toga, svi ozbiljni ljubitelji ozbiljne muzike se mogu posvetiti jednoj ozbiljnoj produkciji Metropolitanove opere ‘Wozzeck’ u veoma ozbiljnom ambijentu visoke rezolucije, ozbiljne digitalne tehnologije i ozbiljne posvećenosti Kamernog teatra 55 da svim svojim posjetiteljima pruži ozbiljnu i kvalitetnu uslugu i sadržaj”, navedeno je u saopćenju ovog teatra.

Karte možete kupiti na blagajni Kamernog teatra 55 ili putem sistema “kupikartu.ba” i svim servisnim prodajnim mjestima.