Kako nas je praznična euforija sve obgrlila, već uveliko razmišljamo o sjajnim outfitima, ali i frizurama za novogodišnju noć.

Ovog puta odlučite se za jednostavnu eleganciju i izaberite frizure koje je veoma jednostavno napraviti, a da utisak koji ostavljate bude sofisticiran i u skladu sa vašom odjevnom kombinacijom.

Bujne lokne

Lokne su sinonim za holivudski glamur i omiljena su nam frizura za sve posebne prilike, ali za najluđu noć u godini bujne, glamurozne lokne su sjajan izbor. Stilizacija je jednostavna ako kosu adekvatno pripremite. Cijeli outfit upotpunite šminkom i zanimljivim nakitom i načinite od sebe divu večeri.

Visoki rep

Ako je vaš outfit prilično upečatljiv, odlučite se za nešto jednostavniju frizuru poput visokog repa. Ova frizura gotova je za svega nekoliko sekundi, a ako želite nešto atraktivniju verziju, blago uvijte svoj rep i ukrasite ga nekim modnim dodatkom.

Pletenice

One su sjajan detalj svake elegantne frizure, bilo da je riječ o repu, puštenoj kosi ili elegantnoj punđi. Nježnu šminku i romantičnu kombinaciju upotpunite pletenicama.

(oslobodjenje)