"Calzedonia" najlonke

Ukoliko vam u ormaru ne treba još jedna šljokičasta haljina koju obučete jednom i nikad više, uložite u malu crnu haljinu i modni dodatak koji će je transformirati u novogodišnju kombinaciju od milion dolara.

Malu crnu haljinu možemo nositi tokom cijele godine i nema razloga da je zaboravimo ni u novogodišnjoj noći. Uz ključni modni dodatak, ona postaje dostojna haljina za najekskluzivnije zabave, piše “Zadovoljna.hr”.

U lepršavim varijantama, kao i onima strogo klasičnog kroja, mala crna haljina lako se prilagođava svim trendovima i stilovima. Ona je mnogima siguran izbor i najbolja opcija u onim trenucima kad ne znamo što odjenuti.

Kultni odjevni predmet postala je zahvaljući Coco Chanel, a i danas je model kojeg se ne možemo zasititi.
Coco Chanel

Elegancija i besprijekornost izgleda koji garantira mala crna haljina dovoljan je razlog da je odjenete na novogodišnju zabavu. Ovisno o vašem karakteru, možete je prilagoditi sebi i svom stilu, a mi smo pronašli modni dodatak koji je jednako prilagodljiv poput nje.

Najlonke će podići malu crnu haljinu bilo kojeg materijala – pliša, satena… Najlonke su odavno nadišle svoju praktičnu ulogu i mnogima postale omiljeni modni dodatak.

One mogu biti fokus cijele kombinacije i komad uz koji će i najjednostavniji stajling izgledati dotjerano. One sa šljokicama, metalnim sjajem, sitnim draguljima, mrežicama i svjetlucavim kamenčićima među najpopularnijima su za doček.

Širok je spektar: od decentnih najlonki do onih koje će privlačiti poglede. Uz najlonke koje simuliraju samostojeće čarape sa sjajnim rubom možete ići na zavodljivi i senzualni izgled, dok ćete uz one sa sjajnim tačkicama djelovati više moderno.

Iako su ove sezone tačkice definitivno najpopularniji uzorak, ne treba zaboraviti na klasične najlonke s pepito uzorkom ili one s ružama i zvijezdama. To su najlonke koje neće ostati zaboravljene nakon novogodišnje zabave.

Osim što će zaokružiti cijeli izgled, one će oblikovati noge, prikriti nedostatke, a ujedno će vam biti toplo i udobno, naročito ako ćete se zabavljati van kuće.

U našoj galeriji pronađite najlonke koje će idealno nadopuniti vašu malu crnu haljinu. Bez obzira na model koji ćete odabrati, bitno je ići za onim za koji smatrate da će biti najbolji modni dodatak svakoj kombinaciji.