Došlo je najljepše doba u godini… vrijeme kada je sve prekriveno lampicama, svjećicama, mirisom cimeta i kuhanog vina, a i vrijeme blagdanskih zabava.

Sve žene znaju da to znači i “prave muke po odjeći”, no one će uz nekoliko ideja odjevnih kombinacija biti lakše, piše “Zadovoljna.hr”.

Klasika s dozom tradicije

Foto: “Nova Studio”

Šta je Božić bez crvene boje? Kao boja koja dominira ovim blagdanskim razdobljem, ona je uvijek dobar odabir. Duža ili kraća, crvena haljina uvijek će ostaviti snažan dojam. Ukoliko niste jedni od onih koji se za blagdane vole utopiti u kiču, uvijek se možete odlučiti na jednu jednobojnu haljinu na preklop. Za eleganciju bez premca, uz ovaj popularni, ali jednostavni model dodajte zlatne detalje koje će cijelu kombinaciju učiniti toplom i blagdanskom.

Eksplozija boja i šljokica

Foto: “Nova Studio”

Šljokice, šljokice i samo šljokice. Napadne kombinacije, koje možda ne bismo inače obukli, u vrijeme blagdana su itekako poželjne. Odvažite se na kombinaciju neobičnih boja i spojite naizgled nespojivo. Zelene šljokice i kričavo roze cipele učinit će cijelu kombinaciju zabavnijom, a sve možete dodatno naglasiti zanimljivim srebrenim nakitom. Impresivni nakit vrlo lako možemo kombinirati uz vesele, šarene kombinacije, kao i uz one jednobojne i jednostavne. Uz jedan ovakav izgled zasigurno ćete zabljesnuti na veselim božićnim domjencima ili zabavama.

Baršunasta elegancija

Foto: “Nova Studio”

Nakon toplijeg početka jeseni, napokon se možemo “ubaciti” u teže tkanine koje su već same po sebi dovoljno efektne. Jedna takva zasigurno je baršun. Ti kraljevski komadi idealni su za zimsko razdoblje, a najčešće dolaze u tamnijim bojama. Nerijetko ih biramo baš za blagdanske izlaske i žurke jer istovremeno mogu biti i elegantni i zavodljivi. Kako biste tamnu kombinaciju malo podigli, možete dodati zlatne detalje i istaknuti se u moru jednoličnih kombinacija. Trendi haljina na preklop s puf-rukavima i V-izrezom naglasit će vaš struk i vrat, a kako biste stvar učinili zanimljivijom, začiniti je možete jednostavnom uskom ogrlicom.