Radnica u prodavnici “Amko komerc” u opštini Novo Sarajevo zadobila je lakše tjelesne povrede prilikom pljačke ove radnje koju je počinilo nepoznata osoba, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Nepoznata osoba je juče ujutru uz prijetnju pištoljem ukralo određenu sumu novca iz prodavnice nanijevši zaposlenoj ženskoj osobi povrede, a zatim pobjeglo.

Lječnička pomoć povrijeđenoj pružila je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, a potom su joj u Urgentnom kliničkom centru u Sarajevu konstatovane lakše tjelesne povrede, navodi se u saopštenju MUP-a.

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, identifikovanju i pronalasku izvršilaca.

Sarajevska policija uhapsila je juče tri maloljetne osobe i B.S. (18), jer se dovode u vezu sa pljačkom prodavnice “Imeks trejd” u opštini Centar.

Juče oko 14 časova maskirana lica su uz prijetnju nožem ukrala određenu sumu novca i cigareta i zatim se udaljila u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad ovim licima.