S prvim ljetnim danima, sve smo jedva dočekale posegnuti za laganim materijalima koji stvaraju neodoljivo prozračne komade…

Ljetna sezona u našu garderobu unijela je neke nove modne favorite koji će osvježiti naše omiljene modne klasike i one jednostavne odjevne komade kojima se svake sezone iznova vraćamo. Laganija i prozračnija odjeća u ovoj će sezoni podrazumijevati i mnogo “otvorenijih” komada – jedan od njih bit će i ljupki ljetni top.

Zavodljivi, efektni i jednostavni za kombiniranje, ljetni top bit će favorit u svakom ljetnom ormaru.

Kao savršena alternativa omiljenim košuljama i bluzama za one najtoplije dane, ljetni top s kratkim rukavima ili bez njih jednako će dobro izgledati u dnevnom i večernjom, ležernom i formalnom izdanju.

Ljetni top za svaku garderobu, kombinaciju i priliku

U ljetnim kolekcijama modnih brendova, ljetni top istakao se u bezbroj različitih izdanja, ukrašenih najpoželjnijim trendovima, bojama i detaljima sezone. Od jednostavnih bijelih modela s izvezenim detaljima koji će zamijeniti bijelu košulju u svakodnevnim kombinacijama do cvjetnih modela koji će, baš poput omiljenih bluza, unijeti dozu romantike u svaki ljetni ormar.

Ljetni top odlično će izgledati u kombinaciji s trapericama, lanenim hlačama te midi i mini suknjama, a uz tek nekoliko modnih dodataka stvorit će jednostavan, ali efektan ljetni izgled za svaku priliku.

Deset najboljih modela vam donosimo u nastavku. Sigurni smo da će vam se dopasti.

Izvor: journal