Na području naselja Grbavica 27. septembra u popodnevnim satima bit će održana druga poslovna utrka “B2B Run” na kojoj će učestvovati više od 1.000 trkača iz 130 kompanija.

Organizatori utrke, u saradnji sa administracijom FK “Željezničar” pripremili su za sve takmičare iznenađenje, te učesnike ovogodišnje utrke očekuje nova, još atraktivnija ruta.

Naime, start i cilj utrke bit će na istoj lokaciji kao prošle godine, ispred “Face TV“, a svi trkači imat će jedinstvenu priliku da prvi trče na novoj plavoj stazi stadiona Grbavica.

Audi B2B Run bit će ujedno i prva trka čija ruta prolazi kroz stadion Grbavica, a svi takmičari imat će priliku da osjete fantastičnu atmosferu trčeći kroz stadion.

AUDI B2B RUN će ove godine na jednom mjestu okupiti preko 130 kompanija i stručnjake iz IT-sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokature, te marketinške agencije. Valja naglasiti kako se ovom projektu rado odazivaju svi – od menadžera do pripravnika.

Kao i prošle godine, nakon što učesnici istrče predviđenih 5 km, uslijedit će “After Run Party powered by Class Plus” kada će biti proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, te dodijeljene timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i nagrada za Najfit kompaniju.

Projekat predstavlja sjajno mjesto za zabavu i rekreaciju, potiče komunikaciju i timski duh, a najviše se brine o tome da zdravlje i sport imaju primat u životu svakog pojedinca.

(radiosarajevo)