Svakog ponedjeljka na zvaničnoj Facebook stranici Miss World Canada objavi novosti o Hanninim pripremama. Bavi se fitnessom kako bi održala formu, a dane provodi u Torontu.

✨Happy Monday!✨ – Hanna#roadtomissworld #missworldcanada2018 #missworldcanada #beauty #photoshoot #innerbeauty #fitness #health #healthylifestyle #mondaymotivation #globalbeauties #missosology #bodypositivity #missworld #girlpower #girlboss #bwap #beautywithapurpose #missworld2018 #interviewready #headtoheadchallenge @missworld @real_missosology @thepageantspotlight @pageantplanet

Geplaatst door Miss World Canada op Maandag 20 augustus 2018

Nakon izbora je imala mnogo posla. Prošla je obuku za medije i imala praksu u davanju intervjua kako bi bila spremna tokom dana koje će provesti u Kini i biti na meti novinara.

“Jedva čekam da naporno radim na unapređenju svojih vještina. Žena koja dobro komunicira može postići bilo šta”, kazala je Hanna.

Na prvom snimanju probala je nekoliko haljina u kojima je izgledala galmurozno, a fotografisala se i na nekoliko lokacija u Torontu.

Na Youtube objavljen je i snimak kako pjeva karaoke u hotelu. Pretpostavlja se da je snimak nastao na jednoj od proslava nakon što je okrunjena titulom najljepše Kanađanke.

Hanna je pokazala zavidne vokalne sposobnosti. Osim pjevanja, voli i plesati, što će joj pomoći u “borbi” s ljepoticama iz cijelog svijeta.
Izvor: klix