Druge večeri Sarajevskoko After Film-a na Main Stageu u Domu mladih nastupla je kultna zagrebačka grupa Songkillers, a predgrupa im je bila noise-pop grupa Artan Lili.

U nedjelju, 12. augusta na Main Stage-u nastupa zagrebačka grupa Psihomodo Pop. Svoj muzički izraz grade na čvrstim post punk rock temeljima, a energični i uvjerljivi koncertni nastupi mogu se uporediti sa nekim od najvećih svjetskih bendova, kao što su Rolling Stones, Ramones, Iggy Pop i drugi.

Upravo na koncertima Psihomodo Pop-a publika može na najbolji način vidjeti i osjetiti da rock’n’roll nije samo muzika nego i stil života, zbog čega su njihovi nastupi po pravilu uvijek rasprodati. Predgrupa je bend Ničim izazvan, koji dolazi iz Srbije, čiju autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do funk-a i roka.

Electronic Stage ugostit će dva velika regionalna talenta- Mladena Tomića & Andrew Meller-a. Sve informacije o koncertima mogu se naći na afterfilm.sarajevsko.ba.