Bosanci i Hercegovci, te gosti grada iz dijaspore, susjednih zemalja, Evrope i svijeta uživali su u brojnim sadržajima koje im je Sarajevo sinoć ponudilo.

Vlasnici ugostiteljskih objekata potrudili su se da gostima ponude još jednu nezaboravnu noć.

Tako je jučer u prelijepoj bašti Historijskog muzeja BiH postavljen novi Garden of Dreams gdje je odličan party priredio izraelski umjetnik Chaim.

Druge festivalske večeri publiku na Ajfelovom mostu Skenderija, u sklopu još jednog ljetnog izdanja Sensation Bridge, zabavljao je Kazoo bend, a za odličnu atmosferu večeras će biti zadužen hip hop trio Bad Copy.

Treba mi bass i Kenan from Sa, dva sarajevska selektora, donijeli su neke od najvećih house hitova i rasplesali goste na sinoćnjoj vožnji u u Jägermeister Party tramu. Party tram “klub na šinama“ postao je popularno mjesto izlaska tokom SFF-a, a večeras od 19 sati pa do ponoći u veselom tramvaju zabavite se uz Public Users.

Sarajevsko After Film sinoć je na Main Stageu ugostio kultnu grupu Songkillers koji su napravili još jedan energičan koncert. Publika je pjevala njihove hitove do kasno u noć.

Veliki broj posjetitelja 24. SFF-a sinoć smo zatekli i kako uživaju u melodijama zagrebačkog kvarteta Filmmusicorkestar u ljetnom parku Carlsberg Beer Garden u Hastahani.

Ljubitelji rocka zabavili su se uz još jedan zagrebački bend, Pips Chips & Videoclips, koji je sinoć nastupao u Underground Clubu.

Odlična zabava zabilježena je i u Summer Lounge na platou Skenderije, gdje su posjetitelji u noći sa subote na nedjelju uživali u ritmovima house muzike uz Aljošu & Dizzy Deeja.

Gotovo sve svirke i partiji u poznatim sarajevskim klubovima bili su sinoć dobro posjećeni, a festivalska čarolija nastavlja se i večeras uz bogati muzički i zabavni program širom grada.

Izvor: klix.ba